Post by pauchrysportreacsui on Feb 20, 2022 23:21:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Color Fill 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Color Fill 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod sok kristály ▞▞▞
▞▞▞ Color Fill 3D 2022 version ▞▞▞
Imádom ezt a játékot, de nagyon zavaros. Nem tudom, hogy az én telefonom vagy az igazi játék, de nagyon furcsa dolgokat csinál, mint például: - a blokk eltűnik. - a mozgó falak átmennek a peremfalakon. - a blokk rossz helyen indul - a blokk nem mindig mozog - a szint azt fogja mondani, hogy teljes, de a szint nem - most nem is fog működni a játék annyira csalódott vagyok ebben a játékban, mert tényleg szeretem játszani ezt a játékot.
Nagyon zavaros és nehéz játszani, amikor a wifi be van kapcsolva. Nagyon nehéz bármit is csinálni. De ha a wifi ki van kapcsolva, akkor szuper sima és szórakoztató játék.
ez annyira klassz és olyan szórakoztató
Nagyon jo eza jatek😉
Ez egy jó játék lenne, de először is egy újabb reklámbevételre éhes játék, másodszor pedig a vezérlők szörnyűek. Csúsztatsz négy irányba, fel le, balra és jobbra, de annyi a késés, hogy többször meghaltam, mert nem tudtam elég gyorsan kanyarodni. Amikor megjavítják a vezérlőket, akkor adok neki még egy esélyt.
Nogyon jó mindenkinek ajánlom 🤤🤤🤤🤤😍😍😍😘❤
Color Fill 3D Jumboq cmjm
Szép játék, jó ötlet, de megeszi a bemeneteimet és nem mozdul. Így minden alkalommal mozgó falakba ütközök. Az első hirdetés után eltávolították, nincs értelme folytatni, ha egy életvesztés miatti átugorhatatlan hirdetést kell néznem.
Nyitott játék. Nincsenek utasítások, de úgy tűnik, hogy működik. Játssz egy szintet. Gyorsan. Nézz meg egy hirdetést. Játssz egy második szintet és a harmadik ismeretlen töredékét – nézz meg egy második hirdetést. A hirdetések az egyetlen ismert játékjutalom, és az alkalmazásban töltött idő nagy része. Eltávolítva.
Ez a játék közepes. A játékmenet enyhén addiktív, elismerem, de eléggé ismétlődő és nem túl izgalmas. Azonban azt tanácsolom, hogy SOHA NE TÖLTSE LE EZT AZ ALKALMAZÁST, egyszerűen a hirdetések miatt. Az egyes szintek között és egyszer az egyes szintek közepén rendkívül bosszantó hirdetések jelennek meg. Több időt töltöttem a játék hirdetéseinek nézésével, mint a tényleges játékkal.
Az ötlet jó a kivitelezés sar
Ninja Arashi 2 Petualangan xaiu
4 csillagot adok erre a játékra egy ok miatt.És az ok az, hogy a szín helyesírása rossz. De más dolgok is rendben vannak.Köszönöm
Ez egy jó játék, de a szintek túlságosan ismétlődnek. Mintha befejeznék egy szintet, majd a következő szint pontosan ugyanaz! Nagyon bosszantó/unalmas lesz ugyanazt a szintet újra és újra megcsinálni. Jobb lenne, ha a szintek eltérőek lennének.
Jó játék, de ha meghalsz, folytathatod, ha megnézel egy reklámot. De néha, ha megnyomja a „nem, köszönöm” gombot, akkor is kap egy hirdetést. Ezt leszámítva szórakoztató.
Szerintem nagyon jo játék csak egy idő után unalmas meg én nem vagyok türelmes tipus
Ez annyira unalmas játék, és nem bírod a színes dobozt, ezért csak egy csillagot adok
Jó móka lehet, de a reklámok őrültek. Nem léphet át 1 szintet anélkül, hogy ne nézzen meg minden alkalommal 1 vagy 2 hirdetést. Ha valóban engedik, hogy játsszon, az élvezetes lehet... azt hiszem, soha nem fogjuk megtudni.
Maga a koncepció szórakoztató, de a játék mesterséges megnehezítése a nem reagáló vezérlőkkel megölte számomra. Rengeteg hirdetés is van, ami két-három szint után fárasztóvá válik. Eltávolításra kerül.
Ez egy jó és szórakoztató játék, de minden szint után sok hirdetés jelenik meg. Egy hirdetés a szinthirdetés alatt egyszerűen bosszantó, és körülbelül 20 másodpercbe telik, amíg ténylegesen ki tudod üríteni a hirdetést, úghhh, olyan frusztráló. nem a családomon így
a sok hozzávaló mód módja, hogy repülőgép üzemmódba kellett helyeznem, hogy bármilyen játékot lehessen játszani. és akkor szuper nem reagál. mintha egyfolytában balra csúsztanám, és csak szorosan menne. minden alkalommal újra kell indítania a szintet, amikor hibázik. és a legtöbb hibám csak a késéseken alapul, és hogy mennyire nem reagál a játék. az érzékenységnek jóval feljebb kell mennie. és a hozzáadások őrülten túlságosan el vannak küldve a kéretlen levelekkel.
Rosz
3d pal (3d siri) - Legújabb Verzió Az Androidra - Letöltés Apk
Szörnyű irányítás. Abba az irányba kell húznia, amerre a blokkot el szeretné mozdítani, ami megnehezíti a gyors 180 fordulatot. Néha nem regisztrálja az ellopást, főleg ha gyorsan próbálok fordulni. A joystick stílusvezérlés végtelenül jobbá tenné ezt a játékot.
Körülbelül 5 szint után eltávolították. Nincs vezérlés a jelzőn, minden után hirdetések.
Szórakoztató játék. Több mint 120 szintet sikerült végigjárnom, mire végre elegem lett a hirdetésekből. Várhatóan több időt tölt a hirdetések nézésével, mint a játékkal. Ez teljesen nevetséges. Néha még 3 vagy 4 másodpercig is eljutottam egy pályára, és egy hirdetés elkezdett játszani. Emiatt veszítek, és meg kell néznem egy másik hirdetést, hogy újrakezdhessem. Ez a játék mindennél inkább pénzrabló. Törlés.
ez egy szar minden szint utan reklam a faszomat te szemét
annyira szórakoztató, és tudom, hogy korábban volt ez a játék. Lehet, hogy hamarosan telepítem
Nagyon jó játék
Akkor bukkantam erre az alkalmazásra, amikor további játékokat böngésztem. Nagyon jól megtervezettnek tűnik, és úgy döntöttem, hogy helyet csinálok ennek az alkalmazásnak. Amikor először játszottam ezzel a játékkal, szó szerint elborult az agyam. Félelmetes zene, fantasztikus dizájn/grafika és nagyon kreatív játékmenet. Nagyon jó első benyomást keltett..
tetszik, nem... imádom!! Íme egy tipp mindenkinek, aki nem tudja, hogyan szabadulhat meg a játékban lévő hirdetésektől, kapcsolja ki a wifit és a mobil adatszolgáltatást, és élvezze a játékot hirdetések nélkül. Remélem ez segített. Érezd jól magad!
Szerintem jó játék, de nem tudom átmenni a 4. szintet nagyon nehéz???
rovat témájú stock fotók és képek - 123RF
wow klassz játék, de a 893-as szint elérésekor nagyon nehéz lett.
Dühöng
Szerintem a színes színes játék a legjobb játék számunkra
Töltse ki A 3D-ben
Soha nem értékeltem ilyen alacsonyra egy játékot, de nevetséges, ha a hirdetések zavarják a játékot. A hirdetések a szint közepén jelennek meg. Ráadásul nem úgy játszik, ahogy hirdették. Nem tudtam leállítani a blokkot, mielőtt falnak vagy tárgynak ütköznék. Kell egy kis munka.
Color Fill 3D Hádanky osbo
4 csillag de hülyék a hirdetések.miért ennyi. Valóban szüksége van arra, hogy 8 hirdetést nézzek meg az első két szinten? De jó móka volt, amíg ilyen gyorsan el nem értem a hirdetési korlátomat.
Sok hirdetéshez. Még a második szintet sem tudtam átmenni, mert annyira el voltam borulva a reklámoktól. Azért akartam letölteni ezt az alkalmazást, mert nem tudtam, hogy ennyi hirdetés van. Általában megnézem a játékokról szóló értékeléseket, és úgy gondolom, hogy jobb élményben lesz részem, de ez nem így volt. Az első öt percben töröltem a játékot, amikor letöltöttem.
Ez a játék nagyon roszz!!! Lefagy, megakad egyfolytában. Ez bisztos hogy nem az én telefonom hibája hisz egy hetes iphone11 pro-m van
nagyon jo kis jatek en csak ajanlani tudom😀
nagyon szeretem ezt a játékot, főleg amikor beszállok
Túl sok hosszú reklám.. Minden szint után..
A játék nagyon szórakoztató, de rengeteg hirdetést küld Önnek. Hirdetések a játék tetején és alján mindenkor, és minden alkalommal, amikor elérsz egy szintet vagy veszítesz egy szintet, egy MÁSIK hirdetést kapsz. El kellett távolítani.
Full-Fill Gel Food Coloring – Black – 30g - 3D nyomtatással ...
Color Fill 3D Παιχνίδια παζλ tqa
beat játék A világon jó nincs sok reklám