Post by pauchrysportreacsui on Feb 20, 2022 22:49:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dinosaur Rampage ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dinosaur Rampage IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje mnoho výdrže ▞▞▞
▞▞▞ Dinosaur Rampage 2022 version ▞▞▞
Je to trochu pomalé a má spoustu reklam
Chcete udělat dobrou hru?, trochu zjednodušit bitvu s bossem a udělat větší mapu
Je to zábavná hra, kterou hrajete na desce, ale myslím, že potřebuje wifi, je to opravdu skvělá hra, celkově jsou tam nějaké chyby, ale vím, že je vývojáři hry opraví
Meh......ok hra, ale po chvíli by vás začala nudit - prostě jíte a zvětšíte se - žádná variace. Vyzkoušejte „Crowd City“, je to podobné, ale udrží vás o něco více v záběru, abyste se mohli znovu vrátit ke hře.
Dinosaur Rampage Hành động uqob
Taky když je nuda potesi
Líbí se mi tato hra, ale tato hra má spoustu reklam. Co můžeme dělat. Tato hra je online
Nelíbí se mi, že zápasy netrvají moc dlouho...kromě toho, že je to zábava
Pěkné, ale mají spoustu problémů, nejdřív přišla reklama, zavřel jsem internet, pak po odehrání jedné úrovně přišla další reklama, šel jsem do skinů odemknout růžovou kožešinu a bylo tam napsáno podívat se na video kliknul jsem na to a bylo napsáno žádný internet žádné video není fér, proto jsem dal jednu hvězdu odinstaluji to nikdy se to nestalo u jiné hry nikdy neinstalujte tuto aplikaci.................
... Rescue Machine a Dinosaur Rampage. Snowball.io APK získal průměrné hodnocení 4.4/5.0 a velkou chválu za své funkce na Google Play Obchod
Tohle byla dobrá hra. Ne tak teď, jaký je smysl bitevního režimu. Je zdánlivě nemožné vyhrát. Pomalu se stává ztrátou času, nedoporučuji.
Tato hra je tak zábavná❤💪😃 Je opravdu dobrá: Náhodou bych navrhl, aby čas na zabíjení ostatních byl delší než 50 sekund, možná by se přidaly 2 minuty? Plz To je můj návrh upravit
Potřebuje větší mapy. Opravte uvíznutí na rohu mapy eiffle věže, které vás nutí do oceánu. Potřebuje více úspěchů, stejně jako delší herní kola nebo alespoň různé typy her. Tato hra má potenciál a opravdu mě škrábe v katamari, ale je tak zabugovaná.
Burh špatná hra špatná sláva uwu
Zombie Gunship Survival - Action Shooter Δράση bmj
Pěkná zábavná akční mobilní hra. Perfektní žrout času nebo pro moje děti. (Jsem počítačový hráč. To je tak velká chvála, jakou ode mě mobilní hra může získat)
Pěkná hra potřebuje jen více času. 1 minuta vám umožní tolik zničit. Nebo ho zničte rychleji
Nebaví vás f-- king reklamy po každé úrovni
Rex Android, hra dinosauři, kterou jsme si vybrali pro vás, abyste hrát zdarma. ... Dinosaurský život Blocky Dino Park: T-Rex Rampage Mexico Rex Funny
Proč je pozadí úplně stejné jako u hry hole io? Prosím, nebuďte líní a hra je také nudná
Je to jako herní díry u voodoo, kromě vašeho dinosaura, který požírá lidi. Také musíte sledovat reklamu po dokončení každé úrovně. Takže to je samo o sobě super otravné.
Příliš mnoho reklam
Tato hra je velmi návyková a je to moje oblíbená hra. Všechno je na tom zábavné. Líbí se mi, že po hraní můžete získat trojnásobek peněz, které získáte v kole. Mám více než 100 tisíc věřte tomu nebo ne. Skvělá hra.
Tato hra je velmi pěkná a návyková. I když abych byl upřímný, reklam je příliš mnoho. Každé kolo, které hraji, je reklama a po chvíli to začne být otravné. Nyní samozřejmě respektuji každého, kdo vytvořil hru, protože tohle bych nikdy nedokázal. Jen si myslím, že to má příliš mnoho reklam. Další věc je, že hry jsou příliš krátké. Upřímně řečeno, není to náročné na nudu, mám pocit, že všichni ve hrách jsou počítače, protože je tak snadné vyhrát. Prosím opravte to... omlouvám se, ale hru smažu. :/
to je v pořádku, ale je samting Rong mě a moje 3 přátelé nainstalovat a dal ol jako 4 oll z danesor. laický CO
Zábavný. Ale potřebuje jiné scény. Mít stále stejnou scénu je trochu nuda. Také je potřeba více úkolů. Také bych chtěl mít 2 až 3 minuty na úroveň. Stejně jako různé typy her.
Dinosaur Rampage Акционе fbgz
Odpadky!!! zaplatili za žádné reklamy, vzali peníze, ale stále dostávají reklamy...
Je to opravdu dobrá hra, vzhledy vypadají skvěle, hra doporučuji si ji stáhnout a také můžete přidat aktualizaci, prosím 🙏 ale stále dobrá hra 😏👌
Tato hra je nočník 💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩🤮💩💩💩💩💩💩💩💩🤮💩💩💩💩💩💩💩💩🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮 💩💩💩💩💩💩💩
Je to tak zábavné sledovat a všichni jsou o způsobu, jak se dostat k hudbě, zatímco sedíte na kameře, takže znáte mé jméno, nikoli jméno skupiny v mé hlavě, a nelíbí se mi to video, on zoufale touží po červené koberec. Musím se na vteřinku vrátit a mám jinou představu a pak jsem v jiné situaci, kdy r mám problém a mělo problém a je to problém na další dva týdny a nemá dobrý čas pro mě a jsem si jistý, že to zvládnu s dětmi a ostatními.
Je to jedinečné na rozdíl od některých jiných her. Líbí se mi, že má režim bitvy, kde ničíte truhly, abyste je zvětšili, abyste porazili 🐉. Doplňky se nevyskakují náhodně, pouze když chcete získat rychlost a tak dále. Hodnotím 5 hvězdy, je to fajn.
Líbí se mi tato hra, i když jsem dívka stále se mi líbí, že mě mrazí =.=
Zábavná .io hra, kde jste dinosaurus, který jedí lidi a další dinosaury. Potřebuje však více úrovní a věcí. Pořád zábava.
Jo, byla to zábava. Ale pak jsem si uvědomil, že nehrajete proti skutečným lidem, pouze proti robotům. Jakmile dosáhnete maximální úrovně, stanete se téměř bohem a pokaždé vyhrajete každou hru. Teď docela nuda.
Dinosaur Rampage Ação kmej
Hru miluji, naprosto chápu a doporučuji tuto hru, ale můžete si prosím vytvořit režim pro jednoho hráče bez časového omezení a můžete jen růst a růst jinak, než je ta jednoznačně nejlepší hra, kterou jsem kdy hrál, jsem také na maximální úrovni a měl jsem jen to asi 3 hodiny zvládnete a další hodnosti a mapy jiné než ta jednoznačně nejlepší hra, jakou jsem kdy hrál😀😀😀😀😀😀😀😀
Bojový režim je prostě NEMOŽNÝ, útok draků je jako 2 sekundová varování, takže pokud byste byli na okraji, stále byste nebyli schopni vyprávět a pokud byste byli jako jeden metr od kruhu, stále byste zemřeli, takže FIX YA GAME
Dobrá hra, ale budu rád, když to uděláš tak, že tam nebude časovač (;
Nerf pistole Dino Rex Rampage
Miluji tuhle hru! Velmi návykové a zábavné! I když si přejete, aby měl více skinů a map na hraní? Pokračujte ve skvělé práci!
Imao, nevidím svého dinosaura, lidi, které jím, ani dinosaura kohokoli jiného. POS hra.
I Love the Game it Z vašeho systému a poprvé podle mého názoru nejlepší čas pro váš čas a úvahu Mám skvělý víkend, protože nejsem schopen a ochotný a připravený na váš čas a ohleduplnost a hledám
Špatná hra
Chci říct, že je to zábavná jednoduchá hra, ale dokončil jsem ji během půl hodiny, takže ..... možná přidat další funkce? Jako battle royale nebo delší časový limit nebo více map nebo tak něco?
Hrůza
... hourly 0.8 www.menstyle.cz/stoji-novy-ipad-pro-za-to.html hourly 0.8 ... 0.8 www.menstyle.cz/davka-adrenalinu-z-red-bull-rampage-2014.html
Musí to být mnohem lepší hra, aby se od hráčů očekávalo, že se každou 1 minutu hry vypořádají s 30sekundovou reklamou. Tohle není ono.
Dávám tomu pouze 3, protože jsem si to stáhl před 3 dny a již jsem odemkl všechny skiny dinosaurů a dokončil jejich seznam úspěchů! Mám také nejvyšší hodnocení. Ze 3 věcí, které můžete vylepšit na domovské obrazovce, jsou 2 maximální, je to jen výkon, který není. Potřebují buď přidat další, aby zničili, nebo vytvořit úplně novou mapu. Je to zábavné a snadné hrát. Moje čtyřleté dítě to miluje!
Dostatečně jednoduchá hra a je to zábava, ale chci vrátit peníze za bezplatnou reklamu, za kterou jsem ZAPLATIL, když MÁM PAK TAK MNOHO REKLAMY.